Δανάη Παππά

Δανάη Παππά

Βιογραφικό:

Ονομάζομαι Παππά Νικολία – Δανάη, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πάτρα και είμαι 21 ετών. Το 2019 άρχισα να φοιτώ στη Σχολή Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών όπου ολοκλήρωσα το πρώτο έτος κι στη συνέχεια ακολούθησα τον τομέα εκπαίδευσης και αγωγής στην προσχολική ηλικία και έτσι βρίσκομαι να φοιτώ στη σχολή ΤΕΕΑΠΗ (Τμήμα Επιστημών της εκπαίδευσης και της αγωγής στην προσχολική ηλικία). 
Τα έτη 2019 με 2020 ασχολήθηκα με την Ελληνική Νοηματική Γλώσσα . Έχω εργαστεί ως γραμματέας σε Θεωρητικό Φροντιστήριο της Πάτρας για 3 χρόνια ενώ παράλληλα     έκανα φύλαξη και αναλάμβανα την προετοιμασία για τις καθημερινά σχολικές υποχρεώσεις σε παιδιά κυρίως Δημοτικού αλλά και Γυμνασίου. Έχω εργαστεί ως δασκάλα χειροτεχνιών και κατασκευών στο 52ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών. Ως φοιτήτρια και παιδαγωγός αξιοποιώ την χρήση Τ.Π.Ε. στον σχεδιασμό και την υλοποίηση δραστηριοτήτων για την εκμάθηση των παιδιών με τον υπολογιστή και τις νέες τεχνολογίες όχι μόνο ως αντικείμενο, αλλά και ως μέσο και εργαλείο για την μάθηση.
Κατέχω πτυχία 2 γλωσσών (Αγγλικά και Ιταλικά), έχω συμμετάσχει σε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες , ενώ η ενασχόληση μου με τον πρωταθλητισμό στο Taekwondo από πολύ μικρή ηλικία στον σύλλογο “Αστραπή”  με βοήθησε στο ξεκίνημά μου ως δασκάλα Taekwondo στο ΚΔΑΠ ΦΙΤΑΘΛΟΝ.
 
 

Ειδικότητα: Δασκάλα Ταε κβον ντο, φοιτήτρια Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών
Δραστηριότητες στο ΚΔΑΠ: Κατασκευές, Ζωγραφική, Μυθολογία, Ταε κβον ντο, Παραμύθια, Παιχνίδια

ΔΟΜΗ Α’ : Ανθείας 234, Ζαρουχλέικα